zondag 5 augustus 2018

3 augustus

Het is vandaag onze laatste dag in de USA. In de voormiddag is iedereen vrij en wij vullen die tijd met uitslapen, de blog aanvullen en onze koffers inpakken. Luc, Tanja, Dirk, Wendy en Jo gaan nog cadeautjes kopen bij Apple en Adidas en zijn dus in de voormiddag al op de shopping tour.

Om 12u verzamelen we aan de lobby om iedereen uit te checken en onze koffers in bewaring te geven. Nadien gaan we samen een laat ontbijt nemen en maken we nog plannen voor de namiddag. Belinda is wat ziekjes en blijft met Tanja in het hotel. Luc en Frieda gaan nog wat wandelen in San Francisco. De andere 5, waaronder mezelf, willen nog een kijkje van dichtbij gaan nemen in Lombard Street, de kronkelige straat.





We gaan dus op pad voor een fikse wandeling van zo'n 8 km. Als we bij Lombard Street aankomen, zien we dat de straat heel wat bekijks heeft. Er staan toch zo'n dik 50 mensen foto's te nemen. We lopen helemaal naar boven en brengen er zo'n halfuurtje door, waarna het hoog tijd is om terug te keren naar het hotel, waar we om 15u30 hebben afgesproken. Op de terugweg spotten we nog een aantal speciale plaatjes, waaronder een duidelijke boodschap voor Dirk :-)




De 2 taxi's die we besteld hadden, zijn mooi op tijd en zetten ons zonder problemen af aan de San Francisco International terminal. Daar moeten we eerst weer online inchecken, en deze keer duurt het wel wat langer dan in New York. Na zo'n kwartiertje krijgen we mooi onze bagagelabels en instapkaarten afgedrukt en kunnen we onze koffers gaan inleveren.

We maken nog een laatste fotootje in de luchthaven en gaan dan op weg voor de lange terugreis. Ook het vliegtuig is mooi op tijd en we stijgen om 19u10 op voor een vlucht van 10u naar Frankfurt met een Boeing 787 Dreamliner van United Airlines.


Morgenavond zijn we terug in ons Belgenlandje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten