vrijdag 20 juli 2018

18 juli

Het is een rustige ochtend in Las Vegas. We nemen de tijd om wakker te worden, gaan eerst wat zwemmen en nemen daarna een klein ontbijt bij Starbucks.


We hebben met de groep afgesproken om iets na de middag samen te komen om te gaan shoppen. Ik ga samen met Jo eerst wat gokken en we kunnen beiden een mooie winst voorleggen. Iedereen is op tijd op de afspraak en we nemen 2 taxi’s naar de Las Vegas North Premium Outlets. We spreken een uur en plaats af om terug samen te komen, maar dat wordt later nog even verlengd.

Het is ondertussen alweer tegen de 45°C en eigenlijk geen weer om even verder te wandelen. Dan maar opnieuw een taxi naar het aanpalende Freemont Street. De eerste taxi wordt afgezet aan de hoofdingang van ‘The Golden Nugget’, de andere aan de achterkant. Zo duurt het even eer we mekaar terug vinden, en kunnen we verder naar de levendige straat.




Freemont Street is een overdekte straat in oud Las Vegas waar er heel wat te doen is. Het is er geweldig en we lopen er een goeie 2u rond. Het is dan ook een aantrekkingsplaats voor heel wat vreemdsoortige figuren.





Tegen half 7 wordt het dan tijd om onze auto’s te gaan ophalen aan de luchthaven. Bij mij gaat het erg vlot, maar Luc N heeft weeral een oudere dame die hem niet best ligt. Het duurt dan ook even langer eer hij alles in orde heeft. We worden naar een rij gebracht waar we 2 minivans mogen uitkiezen. Daar verspelen we best wel een boel tijd aan het uitdokteren van de meest efficiĆ«nte manier om alle passagiers en vooral bagage in de 2 auto’s te krijgen.

Het is dan ook laat als we terugkeren in ons hotel, en de geplande rit naar Mandalay Bay om daar jambalaya te gaan eten, wordt geannuleerd. We gaan dan maar dineren in ons eigen hotel.

Na het eten wagen Jo en ik ons nog aan de goktafels. Jo heeft opnieuw geluk, ikzelf helaas niet. Dit was een rustig dagje in Vegas. Morgen beginnen we aan onze roadtrip.