zaterdag 28 juli 2018

25 juli

Vandaag wordt het een rustige dag. We slapen goed uit en het is al tegen elven als we naar het zwembad trekken. Daar vinden we Joeri, Sophie, Dirk en Wendy die al goed aan het bakken zijn in de Vegas-hitte.

Voor we gaan ontbijten gaan Belinda, Sophie, Jo, Luc N, Dirk en Wendy de rollercoaster, die rond het hotel rijdt, uitproberen. Tanja wil ook wel mee, maar mag niet omdat ze bloedverdunners neemt.



Na de rollercoaster gaan Belinda en ik ‘ontbijten’ en gaan we verder hotelletjes bezoeken. De eerste die we aandoen, is het nabijgelegen ‘Luxor’ hotel.





Als we bij Mandalay Bay aankomen, zien we een leuk Mexicaans cafeetje waar net het ‘Happy hour’ is begonnen. De margarita’s zijn dan aan 6$ en smaken uitstekend. We blijven er een hele poos plakken en even later vervoegt de rest van de bende ons.





Tegen half zes gaan we naar het Hard Rock Cafe voor de laatste maaltijd van Joeri en Sophie, die straks terug naar huis vliegen. We eten er alweer erg lekker en leven ons nadien nog uit in de shop.




Tegen 8u gaan we terug naar het hotel om uitgebreid afscheid te nemen van de 2 terugvliegers. Luc N en mezelf begeleiden hen naar de luchthaven en komen dan terug om nog een pintje te drinken. De meesten gaan daarna ook nog aan het gokken en dat lukt best aardig.



Dit was een rustige dag in Las Vegas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten